Vain parasta puhelimellesi – suojakalvo

Onko taskussasi oma kosketusnäyttöpuhelin? Maksoiko se kaupassa paljon yli pari sataa euroa? Oletko miettinyt mitä käy, jos puhelin riikkontuu tai esimerkiksi luurin näyttö menee osiin? Näitä juttuja kannattaa ajatella ennen kuin se on liian myöhäistä. Pohjustan sitä, että tuoreen puhelimen näytön korjuuttaminen maksaa uuden puhelimen verran. Kaiken kukkuraksi joudut pärjäämään ilman sinun älypuhelinta yli viikon päivien ajan. Voiko tämän ongelman korjata pelkästään tällä näytön suojakalvolla?

näytön suojaksi suojakalvo
Entä jos näytön suojakalvo ja taustakuoret ratkaisee edellä kerrotun ongelman hintaan 3,90 euroa, niin olisiko hyvä miettiä kalvon hankkimista funtsia oikeasti? Olen aivan yhtä mieltä. Ensimmäiseksi pitää ajatella miten suojakääreen käytöllä voidaan estää uuden puhelimen näytön halkeaminen. Monet näytön sujakalvot ovat valmistettu muovikalvosta ja kalvot ovat joustavia ja laadukkaita tuotteita. Esimerkiksi laite putoaa kiviselle alustalle kosketusnäyttö alaspäin, niin usein kalvon pinnalle syntyy pieni reikä, silti itse puhelimen näyttö säilyy naarmuuntumattomana. Säilytätkö älypuhelintasi taskussa? Onko samassa taskussa muita avaimia sekä muita teräviä esineitä? Itselläni ei ole puukkoa samassa taskussa kännykän kanssa, mutta jostain syystä puhelimen kosketusnäyttöön syntyy naarmujälkiä tosi lyhyessä ajassa. Tämä tapahtuma on mahdollista ehkäistä suojakalvoa käyttämällä.

Jos kerran aiemmin mainittu tuote on niin käytännöllinen ja edullinen, niin mistä tuotteita sitten voi tilata? Monet kuluttajat hankkivat näytön suojauksen samalla kertaa, kun ne hankkivat uuden puhelimen. Tai saavat kalvot kaupan päälle. Näytön suojia kaupataan kaikissa kaupoissa missä älypuhelimiakin, mutta kaikista helpoin ja edullisin keino on hankkia suojakalvot verkkokaupasta. Suomalaiset verkkokaupat lähettävät tuotteet nopeammin, mutta saattavat olla hieman arvokkaampia kuin kaukomaiden nettikaupat. Tässä asiassa minun mielestäni toimitusnopeus on tärkeintä, miksikö? Yhden euron voitto näytön suojan hinnassa ei hirveästi hymyilytä, jos tilaus kilahtaa postiin seuraavana päivänä, kun näyttöpuhelimen näyttö on jo rikki. Kalvojen haluaisi saapuvan, niin pikaisesti kuin mahdollista. Suojakalvoja valmistetaan nykyään kaikkiin kosketusnäyttöpuhelimiin ja tablet-laitteisiin. Laajin tuotekirjo löytyy nettiputiikeista, koska niissä hyllytila ei ole niin arvokasta, kuin kivijalkamyymälöissä.

Näytön suojakalvo
Näiden ajatusten saattelemana suosittelen ostamaan näytön suojaksi suojakalvon ja mielellään vielä mahdollsimman pian. Pitkää ikää ehjälle älypuhelimellesi toivottaa allekirjoittanut. Toivon mukaan tästä blogitekstistä oli hyötyä.